Oldalak

Rendszeres olvasók

2013. szeptember 29., vasárnap

Bevezető

A történet egy Angel Willis nevű lányról szól és Harry Stylesről, aki az angyal vadász. Itt nem létezik 1D, csak Harryt "kölcsön vettem" a bandából.
Nem szeretnék senkit sem megsérteni, vagy hogy azt higgyék nem szimpatizálok Harryvel, mert a karaktere kicsit durva. (Oh.. pont , hogy imádom :) )



/Angel szemszöge /





    A történetem ott kezdődött, mikor a médiába berobbantak azok a hírek, miszerint egyre több helyről érkeznek bizonyos beszámolók szárnyas emberekről. Persze ezeket betudták olyan megmagyarázhatatlan jelenségeknek , mint az UFO-k és egyéb kitalált figurák, amikből milliárdos kaszasikereket gyártottak az ügyes filmrendezők.
De azokkal a filmekkel ellentétben mi igen is létezünk!
Titokban kellet volna tartani, amíg csak lehet, de kiszivárgott a világunk létezése. A köznép rémülettel figyelte az újságokba bekerülő egyre több képet olyan teremtményekről melyeknek hátából éjfekete szárnyak növekedtek ki.
    Azt hinné az ember , hogy felnéznek ránk, mint Isten küldötteire, hisz az angyalok azok, de nem. A szárnyaink színe miatt elítélnek, és az ördög művének titulálnak bennünket, akik a romlást hozzák a mindenható által megteremtett tökéletes világra. Az emberek félnek tőlünk, és hiába próbálják csitítani a népet, hogy csak ősi legendák vagyunk, már tagadhatatlanul kitudódott.
Egy szervezet,a TFW (The Free Word)   vadászokat képzett arra a célra, hogy kiiktassanak bennünket.
Nagyon nehéz lett az élete annak aki egy ilyen testbe születik.  Nem tudunk hová rejtőzni a mészárlás elől. Sokan választják azt , a biztonságosabbnak tűnő utat, hogy a csatornába vagy az erődbe bújnak, de hamar megtalálják az ezekhez hasonló menekülőket. A legtöbben a normális életüket választják, ahol az emberek közé beépülve rendes állást vállalva dolgoznak. A gyerekek pedig tanulni járnak. Mint egy átlag ember.
  Azt , hogy valaki angyalnak születik nem ő választja meg, sőt nem is a szülei.  Csak ilyen testben születsz meg és kész. A többséget normális ember szülők hozzák világra és később derül ki, hogy mik is valójában. Sokan életük végéig sem tudják meg, hogy az üldözöttek népéhez tartozik, valaki egész korán. Rengeteg gyermeket dob el magától a családja , mert jobban féltik a saját életüket, mint hogy szeretnék azt. . De itt is a többség megpróbálja titkokban tartani és nevelni az angyal palántát.
 Én is egy ilyen családba születtem és éltem a normális gyermek korom elég sokáig. Amíg rá nem jöttem mi is vagyok valójában...


Nos hát ez lenne a bevezető.
A történet eleje egy kicsit vidámabb lesz mint az itt olvasható rész,de majd bonyolódik.
Esetleg még annyit ha kérhetném aki esetleg elolvasta az esetleg hozzászólásban mondhatna róla pár kiritiká...pl mit ne csináljak így vagy hasonló :) jöhet hideg - megel :)

Nincsenek megjegyzések: